κάντε τώρα τις αγορές σας on-line στο
ηλεκτρονικό κατάστημα eShop Corp. !

www.eshop.corp.gr
Home   About Greece   Hotels   Travel Agencies   Campings   Restaurants   Rent a Car   Shopping   Real Estate


ilias LALAoUNIS


Home   Photo Gallery   Our Services   Site Map   Links Exchange   My Account   Contact Us

Holidays in Greece, Greece Travel & the Greek Islands.
© Holidays in Greece. All rights reserved.

Mykonos Pets Hotel
φιλοξενία μικρών ζώων


Καλώς ορίσατε στη Μύκονο ...

Όταν πάτε διακοπές, δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε το κατάλληλο κατάλυμα για εσάς και τα κατοικίδιά σας.

Ευτυχώς, σήμερα στην Μύκονο μπορείτε να φιλοξενήσετε το κατοικίδιο σας σε εμάς, και να κάνετε τις διακοπές σας άνετα για όσο καιρό θέλετε.

Το Mykonos Pets Hotel είναι μια άνετη πανσιόν φιλοξενίας μικρών ζώων ...

Στόχος μας είναι το κατοικίδιο σας να έχει μια πολύ ευχάριστη διαμονή στο ξενώνα μας, έτσι ώστε να μην του γίνεται αισθητή, η προσωρινή αποχώρηση των αφεντικών του και να αισθανθεί σαν να είναι στο σπίτι του. Το χαμόγελο του ιδιοκτήτη μετά την ευχάριστη διαμονή του σκύλου του στον ξενώνα μας είναι η ηθική μας ικανοποίηση ...

Το κάθε ζωάκι (σκύλος, γάτα) είναι ασφαλή και προστατευμένο, έχει τον δικό του προσωπικό χώρο και δεν έρχεται σε επαφή με κανένα άλλο ζώο.

Με καθημερινή φροντίδα και διατηρώντας της προσωπικές διατροφικές συνήθειες του, εξασφαλίζουμε μία ασφαλή και άνετη διαμονή σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή και μηνιαία βάση.

Τώρα για όσους θέλουν να έρθουν στην Μύκονο είτε για διακοπές, είτε για δουλειά, και για τους Μυκονιάτες που δεν έχουν που να αφήσουν το ζωάκι τους όταν φεύγουν και κάποιες μέρες έχουμε την λύση.

Welcome to Mykonos ...

Our comfortable lodging & safety-certified associates provide a welcoming environment for pets to stay while you’re away! Guests will feel at home with the around-the-clock care of our pet-loving staff. It’s the ultimate staycation destination for pets!

Full-service accommodations & certified pet care specialists make Mykonos Pets Hotel a great peace-of-mind alternative to dog sitting.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες ...

Παραλαβή - παράδοση του σκύλου σας από και προς το χώρο σας με μία επιπλέον χρέωση αναλόγως με τον προορισμό.

Το μπάνιο, το χτένισμα και γενικότερα το καλλωπισμό του σκύλου σας με χρέωση αναλόγως το μέγεθος του σκύλου.

Αναλαμβάνουμε να φροντίσουμε σκυλιά που βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή για όσο καιρό παραμείνουν στο χώρο μας (εκτός από σκυλιά με μεταδοτικά νοσήματα που μπορεί να κινδυνέψουν τα υπόλοιπα σκυλιά).

Τηλ:  6942294897
www.petshotel.gr
iskagias@gmail.com